Man / 29jr / Deurne

Hallo! Ben jij op zoek naar een lieve man? Lees dan vooral even wat ik te vertellen heb. Misschien wil je me dan dadelijk een berichtje sturen. Mijn positieve kanten: lief, behulpzaam, bescheiden, muzikaal, vrolijk, zorgzaam, knuffelbeer, geen softie, eerlijk en betrouwbaar. Mijn ‘mindere’ (of minder populaire) kanten: gevoelig, in sommige dingen onzeker, geen typische man-man, ik heb niets met stoer gedrag of spierballentaal. Ik hou van gamen, musiceren, bordspellen, boswandelingen. Ik heb niets met voetbal. Ik ben gek op speciaal bier en hartige hapjes. Ik kook graag (en lekker!) en hou van gezelligheid. Uiteraard ben ik ook bewust kinderloos. Dit omdat ik aan de ene kant geen erfelijke dingen wil doorgeven en aan de andere kant omdat ik niet denk een goede vader te kunnen zijn. Ik heb vaak al genoeg aan mezelf en vind een relatie met zijn tweeën dan passender en ook een prettiger vooruitzicht dan een heel gezin. Ik heb hier goed over nagedacht en mijn keuze is definitief. Wel ben ik verder gek met kinderen en schaam ik me niet om mee te spelen in de speeltuin met mijn neefje en nichtjes. Ik zoek in een vrouw voornamelijk humor, positiviteit, creativiteit, een lief karakter, gevoeligheid, balans. Je mag zeggen wat je wilt en waar het op staat. Dat mag en kan genuanceerd. Uiteraard mag je jouw mindere kanten hebben en schrik ik niet van een ochtendhumeur, een flinke rugzak, prikkelbaar darmsyndroom of andere minder aantrekkelijke kanten. Niemand is perfect en de mindere ervaringen/kanten vormen je tot een uniek persoon. Wees dus wie je bent, hoe mooi of ‘lelijk’ je ook bent/ denkt te zijn. Ik heb geen specifieke voorkeur voor je uiterlijk. In een relatie zoek ik (vanzelfsprekend): gelijkwaardigheid, eerlijkheid, vertrouwen, beste maatjes zijn, intimiteit (niet te verwarren met louter seks), aandacht en oprechte interesse. De wil om voor elkaar te gaan en niet bij de eerste ruzie af te haken. Niemand is perfect en een relatie is dagelijks werken. Vooral wanneer je beiden bewust kinderloos bent en je zelf het enige bent dat je de ander kunt bieden. Ik zoek vooral in de leeftijd 24 tot 34 jaar, maar iets jonger of ouder is geen probleem. Ik vind de leeftijd niet zo spannend, maar juist wel de klik. Bovendien is het handig als we in dezelfde levensfase zitten en over een aantal cruciale dingen wel hetzelfde denken. Enkele feiten over mij: HBO, muziektherapeut, ik sta op het punt te verhuizen (woning in dezelfde regio).

 

Man / 31jr / Amersfoort

De nog niet gevonden vrouw.... Jij bent een ambitieuze vrouw die nooit heeft begrepen waarom iedereen een kinderwens heeft en hecht veel waarde aan je vrijheid. Jij zoekt geen opvulling voor een gat in een gekwetst hart, maar een aanvulling op dat nu al zo mooie leven van je Jij bent een dromer maar in tegenstelling tot andere dromers, doe jij wat er voor nodig is om die droom te verwezenlijken. Ben je er nog? Voor mijn werk kies ik ervoor in enige anonimiteit deze advertentie te plaatsen, maar stuur mij een mailtje met foto en indien dit mij aanspreekt mail ik je een foto terug.

 

Vrouw / 34 jr / Leiden

Urenlang kan ik genieten van het lezen van een dikke roman. Opeens sta ik op en verruil mijn fleecetrui voor iets representatievers.....en vertrek naar een 30+ feest. Ik ben authentiek, een introvert met een pittige kant want ik treed op de voorgrond als dat nodig is en laat dan van me horen. Ik kan bijvoorbeeld presenteren. Ook ben ik een doorzetter. Dit jaar heb ik een ‘zumbamarathon’ van twee uur gedaan. Een maand later besloot ik er één van ruim 3 uur te doen. Met een hele grote fles water is het gelukt! Ik vermaak me zowel binnen- als buitenshuis, alleen of met kennissen en vrienden, in de toekomst wellicht met een leuke man. Belangrijk om te weten is dat ik totaal geen kinderwens heb. Ik ga er van uit dat ook jij geen kinderen wilt en geen kinderen hebt. Jij bent hoogopgeleid en tussen de 28 en 42 jaar. Je bent daadkrachtig, verantwoordelijk en een beetje extravert. In gezelschappen beweeg je je met gemak. Je neemt graag initiatief, bent positief en zorgzaam met een uitnodigende uitstraling. Over je gevoelens kun je open zijn. Heel attent is het bijvoorbeeld als je dingen doet voor anderen, zoals mensen verrassen met je kookkunsten. Je bent zelfbewust en integer.

 

Man / 28 jr / Wognum

Ik ben Bart, 28 jaar uit Wognum en op zoek naar een leuke vriendin die met mij wil genieten van het leven zonder eigen kinderen :) Ik ben gek op muziek, vooral poprock en singersongersongwriter en luister de hele dag 3fm. Deze muziek zou ik ook graag met mijn toekomstige vriendin willen bezoeken op concerten en live-festivals. Verder denk ik dat je de echte klik pas in het echt kunt merken. Dus ik zou zeggen, spreekt dit je aan, neem contact met mij op ;)

 

Vrouw / 25 jr / Zwolle

Ik heb nooit kinderen gewild en heb ook vrij weinig met ze. Voor mij zijn er veel offers (geld, vrijheid) die ik zou moeten brengen die een kind naar mijn mening niet waard is. Zwangerschap alleen al lijkt mij vreselijk en de daaropvolgende verantwoordelijkheid heb ik geen behoefte aan. Ik heb genoeg aan een partner, maar het liefst voeg ik daar nog een hond of ander huisdier aan toe om het plaatje compleet te maken!

 

Man / 30 jr / Amersfoort

Ik ben een een man van 30 jaar oud, woon in Amersfoort en werk als Account Manager. Ik ben bewust kinderloos omdat ik geen behoefte heb aan het vaderschap. Er zijn meerdere redenen, maar de belangrijkste is dat ik er niet 100% achter sta om vader te zijn. Als je dat gevoel niet hebt, moet je er mijns inziens niet voor kiezen om kinderen te nemen. Hiernaast ben ik liever met een leuke partner samen en wens ik de financiele en emotionele verantwoordelijkheid niet.