Externe hulp - therapie & workshops

Loop je tegen bepaalde zaken aan en zou je hierbij graag eens door een professional geholpen willen worden? Hieronder vind je enkele praktijken die gespecialiseerd zijn op het gebied van ongewenste en/of bewuste kinderloosheid.
Ben je een professional die zich richt op kinderloosheid en wil je ook graag op deze pagina en homepage vermeld worden? Dat kan uiteraard! Wij vragen (omdat het voor iedereen toegankelijk moet blijven) een zeer kleine vergoeding voor vermelding op dit platform dat door gemiddeld 24.684 unieke bezoekers per maand bekeken wordt! Reageer via de knop hieronder..

José Welten

 • Praktijk voor Coaching & Begeleiding

  In mijn praktijk begeleid ik vrouwen, mannen, paren en groepen rondom allerlei privé -en werk gerelateerde levensthema’s. Gedurende mijn leven heb ik vaak met mensen gewerkt rondom gevoelens en kwetsbare onderwerpen die te maken hebben met ‘kinderen krijgen, ‘kinderen opvoeden’, ‘géén kinderen krijgen of hebben’ en ‘kinderen verliezen’.

Sentiment coaching

 • begeleiding en coaching bij ongewenste kinderloosheid

  Helaas is het krijgen van kinderen is niet voor iedereen weggelegd, om welke reden dan ook. Graag neem ik je bij de hand in het begeleiden van alle vraagstukken rondom ongewenste kinderloosheid maar ook om uit de achtbaan van emoties te stappen en je te helpen bij het maken van keuzes.

Mijn leven is OK

 • Mijn leven is ok

  Praktijk voor christelijke coaching, training en bemoediging over ongewenste kinderloosheid. Ik wil je helpen op weg naar een vorm van acceptatie van je (nog) onvervulde kinderwens. Zodat je uiteindelijk kunt zeggen: " Mijn leven is dan wel ongewenst kinderloos, maar het is OK!

Miskraambegeleiding Nederland

 • Miskraambegeleiding Nederland

  Had je ooit een miskraam? Of een abortus misschien? Of misschien waren er embryo’s in een vruchtbaarheidstraject? Dan kun je daar ook later nog last van hebben. Piekeren helpt meestal niet. Heb je het idee dat je daar nog iets mee moet of wil doen? Dan ben je heel welkom om je ervaringen te verwerken. De praktische, resultaatgerichte begeleiding van Miskraambegeleiding Nederland volg je alleen of samen met je partner.

Praktijk De Diamant

 • Praktijk De Diamant

  Onvervulde kinderwens? Ik help jou bij de verwerking van de pijn van dit onzichtbare verlies. En ik inspireer je om een nieuwe invulling te geven aan je leven zonder kinderen. Daarnaast help ik je te vertrouwen op de signalen van je lichaam. Het is echt mogelijk om weer helemaal blij te zijn met jezelf, je lijf en je partner. Gun jezelf nieuwe dromen. Je bent het waard!