Hulp in de vorm van een coach, therapie of praktijk

Loop je tegen bepaalde dingen aan en zou je graag eens door een professional geholpen willen worden? Hieronder vind je praktijken die gespecialiseerd zijn op het gebied van kinderloosheid.
Ben je een professional die zich richt op kinderloosheid en wil je ook graag op deze pagina vermeld worden? Dat kan uiteraard! Wij vragen een kleine vergoeding voor vermelding op dit platform dat door gemiddeld 24.684 unieke bezoekers per maand bekeken wordt! Reageer via de knop hieronder..

José Welten

 • Praktijk voor Coaching & Begeleiding

  In mijn praktijk begeleid ik vrouwen, mannen, paren en groepen rondom allerlei privé -en werk gerelateerde levensthema’s. Gedurende mijn leven heb ik vaak met mensen gewerkt rondom gevoelens en kwetsbare onderwerpen die te maken hebben met ‘kinderen krijgen, ‘kinderen opvoeden’, ‘géén kinderen krijgen of hebben’ en ‘kinderen verliezen’.

Praktijk De Diamant

 • Praktijk De Diamant

  Onvervulde kinderwens? Ik help jou bij de verwerking van de pijn van dit onzichtbare verlies. En ik inspireer je om een nieuwe invulling te geven aan je leven zonder kinderen. Daarnaast help ik je te vertrouwen op de signalen van je lichaam. Het is echt mogelijk om weer helemaal blij te zijn met jezelf, je lijf en je partner. Gun jezelf nieuwe dromen. Je bent het waard!

Mijn leven is OK

 • Mijn leven is ok

  Praktijk voor christelijke coaching, training en bemoediging over ongewenste kinderloosheid. Ik wil je helpen op weg naar een vorm van acceptatie van je (nog) onvervulde kinderwens. Zodat je uiteindelijk kunt zeggen: " Mijn leven is dan wel ongewenst kinderloos, maar het is OK!

Miskraambegeleiding Nederland

 • Miskraambegeleiding Nederland

  Had je ooit een miskraam? Of een abortus misschien? Of misschien waren er embryo’s in een vruchtbaarheidstraject? Dan kun je daar ook later nog last van hebben. Piekeren helpt meestal niet. Heb je het idee dat je daar nog iets mee moet of wil doen? Dan ben je heel welkom om je ervaringen te verwerken. De praktische, resultaatgerichte begeleiding van Miskraambegeleiding Nederland volg je alleen of samen met je partner.

Coachingspraktijk Drijfkracht

 • Coachingspraktijk Drijfkracht

  Ben je ongewenst kinderloos ? Tja .... en wat dan ? Hoe ga je om met dit verdriet, hoe vind je balans en op welke manier maak je je leven (weer ) zinvol ? In mijn praktijk gaan we samen op zoek naar jouw drijfkracht om je leven (weer) zinvol te maken. Daarnaast kan ik je – ook als ervaringsdeskundige- coachen op thema’s en vragen rondom je kinderwens.

Clear Visions, een heldere kijk op jezelf

 • Clear Visions, een heldere kijk op jezelf

  Jullie hebben alles geprobeerd, zijn de hele molen doorgegaan maar zonder het zo gewenste resultaat. Hoe gaan jullie dit een plek geven en je leven opnieuw inrichten? Hoe nu samen de draad weer oppakken? Met deze zeer specifieke en persoonlijk gerichte retraite workshop wil ik je handvatten geven om samen weer een balans te vinden en, hoe moeilijk dit ook is, weer lichtpuntjes te zien.