Clear Visions, een heldere kijk op jezelf

Jullie hebben alles geprobeerd, zijn de hele molen doorgegaan maar zonder het zo gewenste resultaat. Hoe gaan jullie dit een plek geven en je leven opnieuw inrichten? Hoe nu samen de draad weer oppakken? Met deze zeer specifieke en persoonlijk gerichte retraite workshop wil ik je handvatten geven om samen weer een balans te vinden en, hoe moeilijk dit ook is, weer lichtpuntjes te zien.

Retraite workshop Italië 'Samen verder'

Waarom Italië? Om even letterlijk afstand te nemen. In de rustieke agriturismo Carincone krijgen jullie in een prachtige omgeving samen en individueel alle rust en aandacht door middel van gezamenlijke gesprekken, persoonlijke gesprekken en meditatie (mindfulness).

Deze retraite/workshop is van 23-27 april 2019 en vervolgens weer eind september.

 

Over mij

Mijn naam is Carolien van Lith en ik ben gediplomeerd coach, counseler en mindfulnesstrainer. Ook ik ben de hele medische molen doorgegaan en weet hoe zwaar, hoe emotioneel belastend het traject is en hoeveel druk dit op je relatie kan leggen. In mijn praktijk richt ik mij op het begeleiden van mensen op diverse vlakken om zo weer een 'heldere kijk op jezelf' te krijgen. Omdat ik vanuit mijn hart hoop iets bij te kunnen dragen aan het weer hervinden van je balans en het kinderloos zijn een plek te kunnen geven, organiseer ik tweemaal per jaar een meerdaagse (non profit) retraite workshop in Italië. Even weg om afstand te nemen.

Quote: 'The meaning of life, is giving life a meaning' - Victor E. Frank

Contactgegevens

  • Clear Visions
    Sam van Houtenstraat 185F
    Amsterdam

  • T: 020 7855815

    M: 06 42981466

  • www.clearvisions.nl