Coachingspraktijk Drijfkracht

Ben je ongewenst kinderloos ? Tja .... en wat dan ? Hoe ga je om met dit verdriet, hoe vind je balans en op welke manier maak je je leven (weer ) zinvol ?

In mijn praktijk gaan we samen op zoek naar jouw drijfkracht om je leven (weer) zinvol te maken. Daarnaast kan ik je – ook als ervaringsdeskundige- coachen op thema’s en vragen rondom je kinderwens. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking: www.coachingspraktijkdrijfkracht.nl

 

Profiel Ellen van ’t Erve (1972)

Ik ben enthousiast, gedreven en creatief. Ik wandel graag in het bos met mijn hond, struin over rommelmarkten op zoek naar nieuwe vondsten en experimenteer graag met vrienden in de keuken op zoek naar dat ene geweldige gerecht.

Als coach ben ik nieuwsgierig, resultaatgericht en scherp. Mijn coaching onderscheidt zich van anderen doordat het speels, dynamisch, concreet en toepasbaar is. Dit betekent dat je zelden een uur op de bank zit, maar met actieve werkvormen aan de slag gaat om inzicht te krijgen en te oefenen met (nieuw) gedrag.

Wat is mijn drijfkracht?

Ik begon enthousiast aan de opleiding verpleegkunde en stopte halverwege. Ik wilde lang en gelukkig leven met mijn eerste grote liefde en na 5 jaar ging hij er vandoor. Ik dacht altijd dat ik 4 kinderen zou krijgen en kreeg er uiteindelijk geen één. En op mijn werk werd ik “boventallig” verklaard.

Als ik dit – van te voren- had geweten, was ik waarschijnlijk onder de dekens in mijn bed blijven liggen. Echt.

In werkelijkheid stond ik elke dag gewoon op. Bleek veel meer kracht te hebben, dan ik dacht. Ik bleef nieuwsgierig naar mijzelf en naar andere mensen. Hoe ga je verder als iets niet lukt ? Voor mijzelf is het belangrijk om in contact te zijn met andere mensen, van betekenis te kunnen zijn en te mogen creëren. Dat is mijn drijfkracht. En die drijfkracht heeft ervoor gezorgd dat ik een eigen coaching praktijk heb opgericht.

Met vriendelijke groet,
Ellen van ’t Erve
Coachingspraktijk Drijfkracht

Contactgegevens