Mijn leven is OK

Praktijk voor christelijke coaching, training en bemoediging over ongewenste kinderloosheid
Jorien Ouweneel (1977)

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is als zwanger worden niet lukt en je ongewenst kinderloos bent of blijft. Om je heen zie je dagelijks baby’s, hoor je zwangerschapsaankondigingen of zie je de leukste babyfoto’s voorbijkomen via social media. De droom die je had van je relatie of je toekomst spat uiteen en vragen, boosheid en eenzaamheid stapelen zich op. Relaties en vriendschappen kunnen onder druk komen te staan. Jij en je eventuele partner, familie of vrienden verwerken en communiceren in dit proces zo verschillend dat het soms moeilijk kan zijn de verbinding weer te vinden. Ook je geloof en je relatie met God kan door ongewenste kinderloosheid aan het wankelen worden gebracht. Is God een goede God? Waarom verhoort Hij mijn gebed niet? Allemaal reële vragen en situaties waarin kunt vastlopen en het goed kan zijn om met een coach te zoeken naar antwoorden en nieuwe richting. Ik wil je helpen op weg naar een vorm van acceptatie van je (nog) onvervulde kinderwens. Zodat je uiteindelijk kunt zeggen: " Mijn leven is dan wel ongewenst kinderloos, maar het is OK!

HOE IK JE KAN HELPEN:

  • Ik luister oprecht naar je, je kunt je hart luchten en je gevoelens delen. 
  • Ik help je je gedachten en gevoelens te ordenen en te ontdekken of deze reëel en behulpzaam zijn.
  • Ik geef inzicht in het proces wat je doormaakt en advies hoe je hier op een positieve manier mee om kunt gaan.
  • Vanuit de 7Life methodiek geef ik jou en je eventuele partner inzicht in jouw communicatiestijl, je motivatie, leerstijl en veranderkracht, dit helpt in je communicatie over kinderloosheid onderling en in de richting van je omgeving.
  • Ik help je je ongewenste kinderloosheid een plaats te geven en kan je ondersteunen bij het verder vormgeven van je leven.

Als hulpverlener heb ik een christelijke identiteit. De Bijbelse waarden en principes inspireren mij in mijn werk en leven. Ik begrijp dat niet iedereen iets met het geloof heeft. Daarom heb je de keuze: wanneer je dat wenst, wordt het geloof er actief bij betrokken. Wanneer je dat liever niet hebt, wordt dat onderwerp juist onbesproken gelaten. Ik wil niemand iets opdringen. Graag wil ik dat mijn hulpverlening iets toevoegt en geeft wat je nodig hebt. 

Kijk voor meer informatie op www.mijnlevenisok.nl of bel 06-41117611 voor een vrijblijvende kennismaking.

Quote: “Perhaps a greater tragedy than a broken dream is a life forever defined by it”
by Sheridan Voysey

Contactgegevens / praktijkadres