Miskraambegeleiding Nederland

Had je ooit een miskraam? Of een abortus misschien? Of misschien waren er embryo’s in een vruchtbaarheidstraject? Dan kun je daar ook later nog last van hebben. Piekeren helpt meestal niet.

De meeste vrouwen die bij mij komen, zijn actieve zelfstandige vrouwen die de regie hebben over hun leven. Op de meeste vlakken gaat dat prima. Maar ze merken dat dat nog niet zo gemakkelijk is rond het verlies van hun kind(eren). Wegdrukken van de emoties blijkt bijvoorbeeld niet zo goed te werken. Doordenderen in je werk ook niet. Misschien herken je dat?

De vrouwen die bij mij komen, willen er gericht mee aan de slag. Ze weten dat ze daar praktische hulp bij kunnen gebruiken, omdat ze dan in korte tijd echt resultaat bereiken. Ze kiezen de beste hulp die er is, om verder te kunnen in hun leven. Zodat ze weer goed functioneren in hun relatie, hun vriendschappen en hun werk.

Herken je je hierin? En wil je aan de slag op een krachtige manier die in de praktijk bewezen is?

Je bent heel welkom voor de gerichte persoonlijke begeleiding. We doorlopen dan met veel focus in één dag een programma dat uit 5 bewezen stappen bestaat. Je krijgt verrassende inzichten, diepgaande ervaringen en praktische handvatten. Zodat je vol vertrouwen de toekomst in kunt gaan.
Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Hoe lang of kort je miskraam ook geleden is. Je bent welkom!

Meer weten? Op www.miskraambegeleiding.nl/moeders vind je al meer informatie. En heb je vragen? Bel of mail me dan gerust. Je kunt me bereiken op 06 244 15 838 en op info@miskraambegeleiding.nl.

 

Over Miriam van Kreij

Miriam van Kreij is de oprichter van Miskraambegeleiding Nederland. Ze heeft sinds 2011 vele vrouwen begeleid, om hun ervaringen te verwerken. Verder geeft ze geaccrediteerde trainingen aan verloskundigen en echoscopisten, zodat ze vrouwen met miskramen nog beter kunnen begeleiden. Miriam is de auteur van het waardevolle boek ‘Begeleiding van vrouwen met een miskraam’.

Contactgegevens / praktijkadres